Var stolt

Foto: Hannele Saarinen

Under nyårskvällen tog vi efter en så harmonisk middag man kan ha med en rastlös tioåring och sexåring fram sällskapsspel med frågor om det gångna året och frågor om det kommande.

Vi hann ungefär tre frågor innan det blev otåligt men är så glad att den första frågan var vilken prestation man var mest stolt över vilket fick översättas till barnen med , vad man alltså gjort under året som man var mest stolt över.

Min äldsta son börjar och berättar att det var när han hjälpt sin skadade vän till skolsyster i skolan, min man hade hjälpt en kvinna på sitt jobb som glömt plånboken och den yngsta sonen var stolt för att han lekt med nya kompisar. Jag är stolt över att jag kunnat agera som förälder då mina barn har behövt mig lite extra under året.

Jag blev så innerligt glad att min äldsta son började dela sin upplevelse vilket jag tror påverkade oss andra i våra val av vad vi var mest stolta över och gav mig ett nytt perspektiv på prestation.

Mina vanetankar vill ju gärna förknippa prestation med framgångssagor och konkreta resultat gärna i kombo med arbete, det har ju drivit en prestationsprinsessa som jag men har sedan en tid tillbaka upprepat något jag påminner mig ofta om, framgång är att andas.

Att sträcka ut en hand och hjälpa en vän , att stå upp för sig själv i motgång, ja det är minst sagt en prestation av rang.

Så låt oss prata om prestationer på så vis , vad har du gjort detta gångna år ?

Tacka dig själv för allt du är idag och var stolt för det du lyckats åstadkomma, små som stora framsteg och snedsteg.

Du har gjort precis så gott du har kunnat detta år också, sträck på dig.

Var stolt.

Nu väntar 2020 med kärlek & ljus !

Och glöm inte, andas du så är du framgångsrik, vad vill du göra med det ?

Kärlek & Ljus, Sabina

© Copyright Inget är omöjligt AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *