SABINA FREDES

GRUNDARE & MÖJLIGGÖRARE PÅ INGET ÄR OMÖJLIGT AB

Inget är omöjligt AB har bakat ihop Sabinas största intressen som landar i passionen för människan. Att leda processen genom förändring till förbättring för den enskilda likväl som för grupp i ett sammanhang. Sabina är en ”människo människa” med ett coachande förhållningssätt som värnar om upplevelsen på arbetsplatsen inkluderat ett mångfaldsperspektiv. Välmående människor resulterar i välmående (och lönsamma) arbetsplatser.

INGET ÄR OMÖJLIGT – PROJEKT

Photo by Octavian Dan on Unsplash

Sabina har genom år av arbete i stora projekt med lång erfarenhet av samordning och styrning i olika samordningsroller, projektledning och förändringsledning hanterat frågor som rör arbetsplatsen och arbetssätt. Som utbildad facility manager och ICF certifierad coach, alltid med ett coachande förhållningssätt och en vision om att skapa välmående människor och arbetsplatser hjälper hon er att ta reda på vad ni behöver och stöttar er i processen att genomföra och förbättra. Genom behovsanalys tar vi reda på vad ni behöver inom följande områden.

Coaching av ledare & medarbetareChange managementFacility managementWorkshops & föreläsningarDocumentation management

#VÄLMÅENDEMÄNNISKOR #VÄLMÅENDEARBETSPLATSER

RECOVERY COACHING

KEEP CALM, INGET ÄR OMÖLJLIGT

Bok av Sabina Fredes 2021

Med COACHING & INSPIRATION leder jag, Sabina, dig eller gruppen i processen att medvetgöra behov och mål, att som individ leva i autenticitet, privat och på jobbet, som människa där du är. Vi börjar utifrån de förutsättningar du/ni har och tar ett steg i taget genom den process som tar dig dit du/ni vill.

DITT LIVS VIKTIGASTE MÖTE ÄR MÖTET MED DIG SJÄLV

Med recovery coaching vänder jag mig främst till dig som är på väg framåt efter att överlevt en livskris , en livskris som skulle kunna vara ; 

 • Ett tid  med substansberoende/medberoende och du har nu varit nykter och drogfri i minst 1 år och/eller påbörjat tillfrisknande av ditt medberoende 
 • En tid av utmattningssyndrom och du har gått igenom den akuta fasen och fått återhämtning 
 • En skilsmässa eller uppbrott av annan relation 
 • Eller annan händelse i livet som gett dig livserfarenheter att omvandla till din kryptonit för att börja leva livet på livets villkor i din autenticitet. 

Med egen erfarenhet vet jag att livets vändpunkter kan kräva att se bakåt för förståelse, lärdom och läkning men att också rikta blicken framåt är avgörande för den framtid som väntar.

Konsekvenserna för att inte lyssna på din inre röst skulle kunna vara ;

 • Återfall i ditt beroende 
 • Återfall i utmattning 
 • Återgå i ett destruktivt relationsbeteende 

Med mina erfarenheter och verktyg som ICF certifierad coach plockar vi tillsammans fram dina frågor och svar genom coachsamtal som enskilt/eller i grupp äger rum på Luntmakargatan 55 i Stockholm alternativt digitalt via zoom.

I coachingen utgår jag från det starka och friska i varje människa och tror på att alla människor är kapabla till förändring förutsatt att en önskan om förändring finns. Du kan behöva backa bandet för att förstå upphov till vissa beteenden som lett till att du blivit begränsad, då synliggör du drivkrafterna till ditt beteende /situation och kan då medvetet träna på att förändra ditt beteende som står i vägen för att nå dina mål.

Du behöver också hjälp med att utmanas och gå utanför din så kallade comfort-zone för att förändring ska till, som coach skapar jag den trygghet du behöver och utmanar dig för att möjliggöra detta. I min profession är det viktigt att vara lyhörd och ödmjuk inför dig, men också att utmana dig att komma vidare i din process. Processen kan se olika ut och ta olika lång tid.

Coaching är en kraftfull metod med fokus på NU och framtiden samt hållbar förändring i den riktning du önskar. Att ta hjälp av en oberoende coach är ett framgångsrikt sätt att utmana dina tankemönster och begränsade föreställningar om vad du kan uppnå och inte.

Oavsett med vem och hur du vill investera i din personliga utveckling, gör det!

Vill du veta mer skicka ett meddelande i kontaktformuläret så skickar jag mer specifik information om priser och upplägg eller boka ett utforskarsamtal.

 • Du kan även beställa boken genom meddelande 129 kr exkl frakt 39 kr. eller på Bokus.se

Exempel coaching;

 • Coachingsession (digital/live)
 • Promenadcoaching
 • Write & Talk combo coaching
 • HALVÅRSKICK eller HELÅRSKICK – Individuell workshop/ eller grupp

Feedback Om mig som coach;

”Sabina har hjälpt mig att bli tryggare i mig själv och tryggare i vart jag är på väg. Hon hjälper mig att hitta min egen väg. Du kommer aldrig ångra ett coachingsamtal med henne. Pröva en gång så får du se.”

”Jag är väldigt nöjd med Sabina som coach och kan verkligen rekommendera henne. Hennes lyhördhet var speciellt slående och hennes utmanande frågor fick mig att komma till kärnan med många gamla beteendemönster och att bli mer medveten om när det dök upp och varför. Under den tiden jag blev coachad av Sabina kan jag se stora förändringar i hur mina nära relationer har utvecklats på ett djupare plan och även relationen till mig själv.”

”Stort tack för dagen och alla tankar dina frågor väcker hos mig. Tack för att du får mina föreställningar att bli konkreta och hjälper mig att bena ut mina tankar och idéer för att tydliggöra vad som krävs för att skapa det liv jag vill ha”

”Tack för att jag fick komma och snacka med dig! Det var en av sommarens bästa grejer!”

”Tack för att du fick mig att våga, våga utmana mig själv och utvecklas och växa och gå så långt jag kan gå, trots mina rädslor. Tack för att du fick mig att känna att det är ok att vara rädd, ännu modigare att fortsätta trotsa rädslorna.”

INGET ÄR OMÖJLIGT-FÖRELÄSNING & KURS

FÖRELÄSNINGAR

Jag föreläser utifrån både arbetslivserfarenheter och min livshistoria som startade med något sämre förutsättningar i en familj med beroendesjukdomen. Jag berättar hur det har påverkat mig, hur jag överlevt övergreppen i barndomen och destruktiva relationer och hur vi kan välja att leva och ta för oss av livet trot allt. Jag vill inspirera till att förstå att inget är omöjligt, samt att vi kan utgå från där vi är NU och ta till vara på våra förmågor och göra aktiva val i livet. 

Utifrån målgrupp anpassar jag föreläsningen men alltid med syftet att inspirera och hjälpa människan att vara välmående och lära känna sig själv för att tillgodose sina behov.

Med mina föreläsningar vänder jag mig till företag och organisationer för att skapa fler välmående människor och arbetsplatser men även till skolor, myndigheter, ungdomshem, kvinnojourer och andra hjälpinsatser i samhället där min historia kan göra skillnad.

Exempel på teman;

 • VÄLMÅENDE MÄNNISKOR – VÄLMÅENDE ARBETSPLATSER
 • INGET ÄR OMÖJLIGT METODEN™ utgår från den coachande handboken och metod jag skrivit.
 • DONT LET THE PAST DEFINE YOUR FUTURE

Vill du veta mer skicka ett meddelande i kontaktformuläret så skickar jag mer specifik information om priser och upplägg eller boka ett utforskarsamtal.

Moderator/Konferencier

Man kan även boka mig som moderator, konferencier för privata eller offentliga event.

Kontakt

  Telefon: 073 515 86 68

  Besöksadress: MötesRum, Luntmakargatan 52, T-bana Rådmansgatan

  Jag är certifierad ICF- coach och medlem i branschorganisationen för att säkerställa mitt coachande arbete.

  © Copyright Inget är omöjligt AB