SABINA FREDES

GRUNDARE & MÖJLIGGÖRARE PÅ INGET ÄR OMÖJLIGT AB

Inget är omöjligt AB har bakat ihop Sabinas största intressen som landar i passionen för människan. Att leda processen genom förändring och förbättring för den enskilda likväl som för grupp i ett sammanhang.

Med en egen förändringsresa i ryggsäcken , att gå från minus till plus på fler områden i livet har gett Sabina den tunga insikten om att människan är kapabel och att människans främsta begränsning är att förstå just detta.

Med INGET ÄR OMÖJLIGT – COACHING & INSPIRATION leder Sabina människan i processen att bli mer sig själv mot drömmar som väntar på att förverkligas, bortom trossystem som att du inte duger. Vi börjar utifrån de förutsättningar du har och tar ett steg i taget genom den process som tar dig dit du längtar. Läs mer om coachingen och följ länken nedan.

INGET ÄR OMÖJLIGT – FACILITY MANAGEMENT är det intresset Sabina utvecklat genom år av arbete i stora projekt med lång erfarenhet av samordning och styrning i olika administratörsroller där hon hanterat många frågor som rör arbetsplatsen och fastigheten på olika vis. Med utbildningen Facility Management på Affärshögskolan och tillsammans med sin coachkompetens och en vision om att skapa välmående människor och arbetsplatser hjälper hon er att ta reda på vad ni behöver. Behovsanalyser, projektledning och förändringsledning. Möjligheterna är många.

INGET ÄR OMÖJLIGT – FÖRELÄSNING & KURSER

Under 5 veckor tar jag grupper om max 10 personer igenom kursen Inget är omöjligt Metoden™ så du kan sätta igång att förverkliga dina drömmar.

Efter ett liv av livskriser och en resa i personlig utveckling föll det sig naturligt att föra mitt motto vidare, att inget är omöjligt och göra det i en Inget är omöjligt – Föreläsning är ett sätt.

Med mina livserfarenheter i ryggsäcken och med blicken framåt är jag redo att ta världen med storm och inspirera människor till att våga ha drömmar och att genomföra dem, att ta steget till självförverkligande, bli ett med jaget och dess tidigare versioner.

MER OM COACHING
MER OM FÖRELÄSNING & KURS

 

Moderator/Konferencier

Man kan även boka mig som moderator, konferencier för privata eller offentliga event.

Kontakt

    Telefon: 073 515 86 68

    Besöksadress: MötesRum, Luntmakargatan 52, T-bana Rådmansgatan

    Jag är certifierad ICF- coach och medlem i branschorganisationen för att säkerställa mitt coachande arbete.

    © Copyright Inget är omöjligt AB