INGET ÄR OMÖJLIGT – VLOGG

VÄLKOMMEN !! HÄR DELAR JAG MED MIG AV TANKAR SOM ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD SOM BERÖR PERSONLIG UTVECKLING. STARKT OCH SKÖRT OCH ALLT DÄREMELLAN SOM HÖR LIVET TILL. DET BLIR KORTA KLIPP OCH OLIKA TEMAN. VILL DU ATT JAG SKA DELA MED MIG AV MINA TANKAR OCH ERFARENHETER AVSEENDE ETT SPECIELLT TEMA ÄR DU VARMT VÄLKOMMEN ATT MEJLA MIG DIN ÖNSKAN.

ÖNSKAR DIG EN INSIKTSFULL STUND HÄR PÅ MIN SIDA OCH KOM IHÅG ATT ALLT KOMMER ATT BLI BRA !

Framgång är att andas , vad vill du göra med det ?

VLOGGAVSNITT #1 MÅL

VAD KAN VARA BRA ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SÄTTER DINA MÅL ?

Klicka på länken nedan för att se avsnittet.

Första VLOGG-inlägget om MÅL☄️Vad har du för mål ? Vad drömmer du om ? 💫Beroende på vem man är i dessa dagar har vi olika utmaningar och jag skickar kärlek till er alla ❤️Jag önskar oss alla att efter bästa förmåga och förutsättningar ge oss själva vad vi behöver🌟Jag behöver fortsätta så nära ”vanligt” som möjligt och delar därför mitt första VLOGG-inlägg som planerat idag🗓I de flesta utmaningar finns lärdom att hämta så jag omfamnar samhällets pausande och ser än mer nyfiket på mig själv , hur reagerar/ agerar jag nu ? Varför ? Vad behöver jag nu för att ge mig de bästa förutsättningarna? 🌸Tänk om det här är ditt tillfälle att stanna upp och reflektera över vart du är på väg och vad du vill? 🧐Har du drömmar har du mål ✨Vad drömmer du om? 🌱#ingetäromöjligt #personligutveckling #coaching #levdetlivduvill #vardenduvillvara #drömmar #mål #vlogg #1

Publicerat av Sabina Fredes Lördag 14 mars 2020
Photo by S O C I A L . C U T on Unsplash

VLOGGAVSNITT #2 NULÄGE

NÄSTA STEG EFTER ATT HA IDENTIFIERAT DINA DRÖMMAR, DINA MÅL, ÄR ATT NU IDENTIFIERA DITT NULÄGE, VILKA RESURSER HAR DU, HUR SER DET UT DÄR DU STÅR IDAG, VAD HAR DU FÖR EGENSKAPER , VILKA YTTRE OMSTÄNDIGHETER PÅVERKAR DIG ? Klicka på länken nedan för att se avsnittet.

https://www.facebook.com/ingetaromojligt/videos/641993039684325/?t=20

Photo by Jon Tyson on Unsplash

VLOGGAVSNITT #3 MÖJLIGHETER

NÄR DU IDENTIFIERAT DITT NULÄGE ÄR DET NU DAGS ATT BRIEFA DINA TUSENTALS MÖJLIGHETER DU KANSKE ÄNNU INTE FÅTT SYN PÅ, VAD BEHÖVER DU GE DIG SJÄLV FÖR FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT FULLFÖLJA STEGEN MOT DITT MÅL?

Klicka på länken nedan för att se avsnittet.

MÖJLIGHETER🌟

MÖJLIGHETER 🌟Detta vlogginlägg handlar om att se efter MÖJLIGHETERNA efter att du satt ditt MÅL och gjort en kartläggning över ditt NULÄGE som jag pratar om i de tidigare vlogginläggen, vilka är dina möjligheter? 🗝#ingetäromöjligt #personligutveckling #coaching #levdetlivduvill #vardenduvillvara #vlogg #möjligheter

Publicerat av Sabina Fredes Torsdag 14 maj 2020
Photo by Jason Abdilla on Unsplash

VLOGGAVSNITT #4 NÄSTA STEG

HUR UTFORMAR MAN SIN HANDLINGSPLAN MED ALLA DE STEG SOM SKA TAS FÖR ATT DU SKA FÖRVERKLIGA DIN DRÖM ?

Klicka på länken nedan för att se avsnittet.

https://www.facebook.com/watch/?v=343205899983210
Photo by Pawel Janiak on Unsplash

© Copyright Inget är omöjligt AB