INGET ÄR OMÖJLIGT-COACHING

DITT LIVS VIKTIGASTE MÖTE – MÖTET MED DIG SJÄLV

Genom coachande samtal plockar vi tillsammans fram dina svar och dina vassaste verktyg för att resa dit längtan bär så du kan leva fullt ut, NU.

När du väljer att söka upp en coach kan vara när som helst i livet oavsett angelägenhet. Jag ska förklara närmare vad det är som är så fantastiskt med coaching enligt mig.

Coaching hjälper till att öppna dörrar till framtidens möjligheter och ge oss verktyg att våga göra precis vad vi önskar att göra! Jo, det är sant, du kan i detta liv göra precis VAD DU VILL !

I coachingen utgår jag från det starka och friska i varje människa och tror på att alla människor är kapabla till förändring förutsatt att en önskan om förändring finns. Du kan behöva backa bandet för att förstå upphov till vissa beteenden som lett till att du blivit begränsad, då synliggör du orsakerna för att medvetet kunna ändra ditt beteende som står i vägen för att nå dina mål.

Du behöver också hjälp med att utmanas och gå utanför din så kallade comfort-zone för att förändring ska till, som coach skapar jag den trygghet du behöver och utmanar dig för att möjliggöra detta. I min profession är det viktigt att vara lyhörd och ödmjuk inför dig, men också att utmana dig att komma vidare i din process. Processen kan se olika ut och ta olika lång tid men kom ihåg, inget är omöjligt !

Coaching är en kraftfull metod med fokus på NU och framtiden samt hållbar förändring i den riktning du önskar. Du söker inte vanligtvis någon form av samtalskontakt när du svävar på rosa moln i livet, men ibland när livet känns just så kan du vilja ta ett nästa steg i önskvärd riktning eller behöva stöd och motivation att hantera saker mitt i livet där du är.

Jag vågar påstå att du någon gång under din livstid känner någon form av otillfredsställelse, då livet innebär både med- och motgångar, stora som små. Ibland kan du inte sätta ord på vad som stör dig. Ibland tror du att du vet vad orsaken är och i slutändan landar det i något helt annat än du först trodde. I vissa fall är du fullt medveten om vad det är men behöver hjälp att hitta svaret och lösningen inom dig eller göra en målmedveten plan för att gå vidare. Du behöver hjälp av någon annan för att göra detta och självklart är det bra med någon som har kunskap om den process som krävs för att kunna göra förändringar i livet och det är där jag som coach kommer in i bilden.

Oavsett med vem och hur du vill investera i din personliga utveckling, gör det!

Boka ditt livs viktigaste möte!

Boka ett utforskarsamtal om du vill veta mer innan du påbörjar din resa med mig!

  Priser & upplägg  (exkl. moms för företag)

  Coachingsession 55 min 790 kr

  Onlinecoaching 55 min 635 kr

  Promenadcoaching 55 min 635 kr

  Write & Talk combo coaching

  Write & Talk-coachingen är en idé som kom till mig för att göra coachingen mer tillgänglig och effektiv.

  Vi fungerar olika och jag tror på att det finns ett sätt för alla att få stöd i sin process för att uppnå sina mål.

   Upplägget fungerar som så att vi ses en första gång där vi tillsammans går igenom upplägget och anpassar det efter dig och dina förutsättningar.

  Vi pratar om dina mål och dina förväntningar med coachingen och det är viktigt att du känner förtroende för din coach därför är ett första möte en bra start!

  Några dagar efter sessionerna kommer jag mejla dig ett frågeformulär som du får reflektera kring och svara på. Detta besvaras emellan våra sessioner.

  Utifrån det som kommer upp genom coachingen och vilka behov som finns utformar du med mitt stöd en handlingsplan för de handlingar du kommer att behöva göra för att nå ditt mål.

  Beroende på din målsättning och vilka tidsramar du uppskattar kan du välja mellan två olika paket.

  KICKSTART Write & Talk

  • 5 sessioner uppdelade på 10 veckor där vi mejlväxlar emellan gångerna.

  Rekommenderas till den som redan har ett tydligt mål och behöver stöd i ”To Do”

  Investering: 1975/mån betalning 3 månader – Direktbetalning 5 135 kr

  DREAMDIGGING Write & Talk

  • 10 sessioner uppdelade på 20 veckor där vi mejlväxlar emellan gångerna.

  Rekommenderas till den som inte har klarhet i sitt mål från början.

  Investering: 2 370 kr/mån betalning 5 månader – Direktbetalning 11 060 kr

  DIN KICKSTART 2020

  HALVÅRSKICK eller HELÅRSKICK, du bestämmer! ”Din KICKSTART 2020” är din individuella workshop där du med mig som verktyg, din coach skapar DIN handlingsplan för dina drömmar.

  Under en heldag specificerar du dina mål för året inom tre huvudområden och skapar din handlingsplan, förslag på områden är följande;

  • PERSONLIGA MÅL –Fysisk och mental utveckling
  • RELATIONER –Vilka relationer vill du vårda och prioritera?
  • KARRIÄR –Är du tillfredsställd i nuvarande situation, vill du utvecklas?

  Hur går det till?

  Vi ses en lördag eller söndag för en heldag alternativt två halvdagar där vi går igenom dina drömmar du vill förverkliga inom respektive område. För varje område bryter vi ner dina visioner i MNMN-metoden,

  MÅL-NULÄGE-MÖJLIGHETER-NÄSTA STEG

  Vi ses därefter för ett uppföljningssamtal ca 3 månader senare för att följa upp hur det går med att fullfölja din plan.

  Investering: 6 320 kr

   Om mig som coach;

   ”Sabina har hjälpt mig att bli tryggare i mig själv och tryggare i vart jag är på väg. Hon hjälper mig att hitta min egen väg. Du kommer aldrig ångra ett coachingsamtal med henne. Pröva en gång så får du se.”

   ”Jag är väldigt nöjd med Sabina som coach och kan verkligen rekommendera henne. Hennes lyhördhet var speciellt slående och hennes utmanande frågor fick mig att komma till kärnan med många gamla beteendemönster och att bli mer medveten om när det dök upp och varför. Under den tiden jag blev coachad av Sabina kan jag se stora förändringar i hur mina nära relationer har utvecklats på ett djupare plan och även relationen till mig själv.”

   ”Stort tack för dagen och alla tankar dina frågor väcker hos mig. Tack för att du får mina föreställningar att bli konkreta och hjälper mig att bena ut mina tankar och idéer för att tydliggöra vad som krävs för att skapa det liv jag vill ha”

   ”Tack för att jag fick komma och snacka med dig! Det var en av sommarens bästa grejer!”

   ”Tack för att du fick mig att våga, våga utmana mig själv och utvecklas och växa och gå så långt jag kan gå, trots mina rädslor. Tack för att du fick mig att känna att det är ok att vara rädd, ännu modigare att fortsätta trotsa rädslorna.”

   Kontakt

    Besöksadress: MötesRum, Luntmakargatan 52, T-bana Rådmansgatan

    Jag är medlem i ICF-International Coaching Federation och är utbildad i ICF-certifierad utbildning.

    Vill du veta mer om mitt arbete med Facilitering & Dokumenthantering går du in här —> http://www.administrationingetaromojligt.se

    © Copyright Inget är omöjligt AB