INGET ÄR OMÖJLIGT-FÖRELÄSNING & KURS

Inspirationsföreläsningar

Jag föreläser utifrån min livshistoria där jag växt upp med missbruk och sexuella övergrepp. Jag berättar hur det har påverkat mig, hur jag överlevt övergreppen i barndomen och destruktiva relationer och hur det kommer sig att jag har valt livet. Jag vill inspirera till att förstå att inget är omöjligt, samt att vi kan utgå från där vi är NU och ta till vara på våra förmågor och göra aktiva val i livet.

Vi är värdefulla och kan nå hur långt som helst!

DET GÅR att övervinna sina rädslor, vilka är orsaken till att man begränsar sin personliga utveckling och sitt välmående.

Utifrån målgrupp anpassar jag föreläsningen och vilka delar ur min livshistoria som är lämpligast, syftet är alltid att inspirera och hjälpa människan att bli sitt bästa jag.

Med mina föreläsningar vänder jag mig till allmänheten, skolor, myndigheter, ungdomshem,kvinnojourer och andra hjälpinsatser i samhället, företag och organisationer, alla är välkomna med en förfrågan.

KURS – INGET ÄR OMÖJLIGT METODEN™

Under 5 veckor tar jag grupper om max 10 personer igenom Inget är omöjligt Metoden™ så du kan sätta igång att förverkliga dina drömmar. En månad efter avslutad kurs får du sedan ett individuellt uppföljning och avslutningssamtal. Kursen sker digitalt under hösten 2020. Mejla förfrågan för mer information.

Moderator/Konferencier

Ni kan även boka mig som moderator, konferencier för ert privata eller offentliga event.

Kontakt

Telefon: 073 515 86 68

    © Copyright Inget är omöjligt AB